interesting things

ساخت وبلاگ

 

 

همه‌ی ما در طول روز برای مدت طولانی با گوشی موبایل‌مان کار می‌کنیم و برای شارژ آن بهترین زمان را شب هنگامی که خواب هستیم می‌دانیم. چرا که در طول شب با آن کاری نداریم و نیاز داریم تا صبح هنگام شارژ گوشی موبایل ۱۰۰ درصدی داشته باشیم. 

برای شارژ گوشی راه‌های متفاوتی وجود دارد که شاید بسیاری درباره‌ی نحوه‌ی درست و یا غلط بودن شنیده باشیم، اما اینکه هر کدام از این باورها تا چه میزان درست است را در این مقاله به بررسی گذاشتیم.


 

زمانیکه برای مدت طولانی در طول روز با گوشی موبایل‌مان کار می‌کنیم و فرصتی برای شارژ گوشی موبایل‌مان نداریم، بهترین زمان برای شارژ دوباره گوشی‌مان شب زمان خواب است، وقتی‌که با گوشی موبایل‌مان کار نمی‌کنیم و نیاز داریم که گوشی در هنگام صبح ۱۰۰ درصد شارژ باشد. 

گاهی اوقات نیز با گوشی خود آنقدر کار می‌کنیم که شارژ آن کاملا تمام شده و خاموش می‌شود. درباره‌ی شارژ گوشی موبایل باورهای بسیاری وجود دارد که درمورد درست و یا غلط بودن نیز آگاهی نداریم، در این مقاله نگاهی می‌اندازیم به باورهای متفاوتی که در این مورد وجود دارد و بررسی اینکه تا جه میزان این باورها درست هستند.

 

1. گوشی شما اگر تمام شب در شارژ بماند آسیبی نمی‌بیند.

 

این مسئله شاید برای نسل‌های پیشین گوشی ها درست بود. اما امروزه گوشی‌های پیشرفته‌تری به بازار آمده‌اند که باعث می‌شوند دستگاه هنگامی که شارژ کامل شد، از اتصال خود به شارژر جدا شود و دیگر جریانی بین آن‌ها برقرار نباشد. البته هنگامی که شارژ باتری به 99 درصد می‌رسد، فرایند شارژ دوباره آغاز شده و آن را به 100 درصد می‌رساند. درست است که این کار آسیب چندانی به گوشی وارد نمی‌کند، اما تکرار این فرایند در طولانی مدت، ممکن است از عمر باتری بکاهد.


 

2. نگذارید میزان باتری گوشی به صفر برسد.

 

اگر آنقدر از گوشی استفاده کنید و به پیام‌های ناشی از کم بودن باتری بی‌توجه باشید، باتری گوشی‌تان عمر کمی خواهد داشت. باتری‌های لیتیومی باید قبل از این که دستگاه اعلام کم بودن باتری (Low Power) کند، به شارژر متصل گردند. از طرفی نباید شارژ باتری به 100 درصد برسد. بنابراین برای طولانی کردن عمر باتری خود، آن را در وضعیت 30 تا 40 درصد شارژ به برق وصل کنید و قبل از این که به 100 برسد ( 80 الی 90 درصد) آن را از برق بکشید.


 

3. دمای پائین به اندازه دمای بالا برای باتری مخرب است.

 

حتما از مضر بودن حرارت و دمای بالا نه تنها برای باتری بلکه برای باقی اجزاء گوشی آشنایی دارید. بهتر است این را هم بدانید که دمای پائین هم می‌تواند باتری را به طور کامل از بین ببرد. بدین ترتیب که در هوای سرد آند باتری دچار آسیب می‌شود و اگر مدام در معرض این دما قرار بگیرد، به طور کامل خراب می‌شود.

 

4. عمر باتری‌ها می‌تواند خیلی بیشتر از آن چیزی که فکر می‌کنید باشد.

 

عمر باتری به چرخه شارژ آن بستگی دارد. هر چرخه شامل یک دور کامل شدن شارژ و به 100 رسیدن میزان شارژ باتری است. چرخه شارژ باتری گوشی هوشمند اکثرا بین 400 تا 500 هستند. بعد از آن باتری عملکرد اولیه خود را از دست می‌دهد.

با رعایت مواردی که پیش‌تر ذکر شد و ترک برخی از عادات نادرست در شارژ کردن گوشی، عمر باتری گوشی خود را افزایش دهید و تا مدت زیادی از شر عوض کردن و خریدن گوشی جدید در امان باشید.

  

منبع: وبلاگ رندباز 

 
interesting things...
ما را در سایت interesting things دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : nirvana thenirvana بازدید : 186 تاريخ : سه شنبه 26 اسفند 1399 ساعت: 17:33

 

 

 

جمعیت بالای کشور چین و دیگر عوامل این زبان را به یکی از پرطرفدارترین و محبوب ترین زبان ها تبدیل کرده است، در این مقاله می خواهیم شما را با حقایقی راجع به این زبان آشنا کنیم.

 

 

 

1 چینی یکی از سخت ترین زبان‌ها برای یادگیری محسوب می‌شود

عوامل مختلفی با هم ترکیب شده و زبان چینی را به یکی از سخت ترین زبان‌ها برای  یادگیری تبدیل می‌کند. با یک سیستم نوشتاری متفاوت، دستور زبان متفاوت و حتی سبک تلفظ و صدای متفاوت، مشترکات زیادی در زبان انگلیسی و چینی وجود ندارد.

افرادی که مایل به یادگیری زبان چینی هستند باید سال‌ها کار کنند تا به تسلط برسند و حتی در این صورت نیز دستیابی به مهارت بومی‌ در آنها نادر است. به طور معمول، شما باید 3000 کاراکتر را فرا بگیرید تا بتوانید به راحتی یک روزنامه چینی را بخوانید. با این حال، این زبان از ده‌‌ها هزار کاراکتر تشکیل شده است که تسلط نهایی را به یک کار دلهره آور تبدیل می‌کنند.

مسئله پیچیده تر این واقعیت است که اشکال نوشتاری کلمات چینی هیچ نشانه‌ای در تلفظ ندارند و باید جداگانه آموخته شوند و از آنجایی که بیش از 67٪ کلمات از دو یا چند حرف تشکیل شده است، مشخص می‌شود که چرا چینی به عنوان یکی از سخت ترین زبان‌ها برای یادگیری شناخته شده است

 

 

2 زبان چینی پرکاربردترین زبان مادری است

در حالی که اینترنت زبان انگلیسی را به عنوان پرکاربردترین زبان (دوم) مهر و موم کرده است، چینی (ماندارین) همچنان به عنوان پرکاربردترین زبان مادری در جایگاه اول قرار دارد. در سال 2010، تعداد بومیان چینی در مجموع 955 میلیون نفر بوده است. فقط به این فکر کنید که بعد از یادگیری چینی با چند نفر دیگر می‌توانید صحبت کنید.

 

3. چینی سبک های خوشنویسی مختلفی دارد

رسم الخط چینی پنج شکل سنتی دارد: مهر کاراکتر‌ها، نوشتار رسمی‌، نوشتار قراردادی، نوشتار روزمره و دست‌خط شکسته. این سبک‌‌ها هنر‌های کلاسیک و نمایندگان سبک‌های هنری چینی محسوب می‌شوند.

محبوب ترین سبک خوشنویسی، سبک مهر کاراکتر‌ها است که توسط قوم هان توسعه یافته است. این سبک اولین بار در زمان سلسله ژو (1045 - 221 قبل از میلاد) ظاهر شد و امروزه نیز در بین هنرمندان خوشنویسی محبوب است.

 

4. چینی دارای کلماتی با آواهای بسیار مشابه است

 به لطف سیستم آوایی منحصر به فرد، زبان چینی پر از کلمات مشابه است. این امر تفاوت قائل ‌شدن بین کلمات و ترکیب صدا را برای افراد غیر‌بومی‌ کاملاً دشوار می‌کند. از آنجا که ما در معرض این صداهای مشابه قرار نگرفته ایم، غالباً برای فارسی زبانان تشخیص تفاوت‌ها غیرممکن است.

 

5 چینی تنها زبان تصویرنگاشت مدرن است

 زبان چینی با استفاده از تصاویر توسعه یافته است. بسیاری از کارکترهای چینی که امروزه از آنها استفاده می‌کنیم از نقاشی های باستانی گرفته شده‌اند. این می‌تواند برای کسانی که برای اولین بار زبان چینی را می‌آموزند بسیار مفید باشد. کلمه کوه (شان山) مثال خوبی از این مورد است. سه خط این کاراکتر نمادی از سه قله یک یال کوه است.

 

6. دست خط چینی غیر قابل تشخیص است

در حالی که اکثر ما به سختی می‌توانیم دست خط نسخه دکترها را تشخیص دهیم، چینی‌ها تقریباً در هر شرایطی با مسأله تشخیص دست خط‌‌ها دست و پنجه نرم می‌کنند. این به دلیل تنوع زیاد در سبک های نوشتاری و تغییراتی است که بین متن تایپ شده و حروف دست نویس ایجاد می‌شود.

به عنوان مثال، کاراکتر پرکاربرد (de،的) در صورت تایپ  ساختار بسیار شسته و رفته ای دارد اما وقتی توسط چینی زبان‌‌ها با سرعت ترسیم می گردد، تقریباً غیر قابل تشخیص می‌شود. از آنجا که ما این کاراکتر‌ها را از کتابهایی یاد می‌گیریم که در آنها از متن واضحی استفاده شده است، خواندن چینی دست نویس برای زبان آموزان بسیار دشوار است.

 

7 زبان چینی یکی از قدیمی‌ترین زبانهایی است که هنوز هم مورد استفاده قرار می‌گیرد

خاستگاه زبان چینی از کشف استخوان های معروف اوراکل و اولین نسخه دست‌نویسی چینی است. این استخوان‌ها مربوط به سلسله شانگ (1600-1046 قبل از میلاد) هستند. با چنین تاریخ غنی، بدیهی است که چینی‌ها به دلیل جنگ‌‌ها و تحول های فرهنگی، تغییرات بسیاری را تجربه کرده اند. با این حال، زبان آنها همچنان به رشد خود ادامه می‌دهد.

 

8 چینی یک زبان وابسته به لحن است

اگر فارسی زبان هستید و ابتدا زبان چینی را یاد می‌گیرید، سخت ترین قسمت این‌کار پنج تُن صدای مختلف آن باشد. از آنجا که چینی یک زبان وابسته به لحن است، معنی کلمات شما می‌تواند بر اساس لحنی که برای تلفظ آنها استفاده می‌کنید به شدت تغییر کند.

 

9. حروف چینی را می‌توان به اجزای ساده تری تقسیم کرد.

حروف چینی عمدتاً از بلوک های سازنده ای به نام رادیکال تشکیل شده اند که دارای 1 تا 17 حرکت قلم هستند. رادیکال‌ها و حرکت‌ها باید به ترتیب نوشته شوند: معمولاً از چپ به راست و از بالا به پایین.

به عنوان مثال: در کلمه «احساس»情، سه رادیکال وجود دارد: 1)忄قلب، 2)丰، فراوان و 3)月، ماه. تغییر اولین رادیکال در情باعث می‌شود کلمات مختلف مانند请('به درخواست') و یا清('روشن') ساخته شود.

دولت چین اندکی پس از آغاز دوره جمهوری خلق (1949) حروف چینی را ساده کرد و به طور متوسط ​​حدود 33٪ از حرکت‌های قلم در هر کاراکتر کاسته است. هنوز در چین از کاراکتر های سنتی برای کلمات تشریفاتی استفاده می‌شود و چنین کاراکترهایی هنوز هم در هنگ کنگ و تایوان استاندارد هستند. به طور مثال کلمه ساده شده (请 - ۱۰ حرکت) از شکل سنتی (請 - ۱۵ حرکت) است.

 

10 کلماتی که از انگلیسی قرض گرفته شده‌اند

هنگامی‌که در اطراف چین قدم می‌زنید، ممکن است میزان کلماتی که می‌توانید به سرعت متوجه شوید شما را متعجب کند. به لطف افزایش مواجهه با فرهنگ غربی، زبان چینی امروزه ازکلمات قرض گرفته شده انگلیسی بسیاری استفاده می‌کند. به طور مثال کلمه چینی 咖啡 (کا-فی) از کلمه انگلیسی Coffee به معنای قهوه یا کلمه چینی沙发 (شا-فا) از کلمه انگلیسی Sofa به معنای نیمکت گرفته شده است.

 

 

منبع: وبلاگ ماژورین

 
interesting things...
ما را در سایت interesting things دنبال می کنید

برچسب : زبان چینی,آموزش آنلاین زبان چینی,آموزش آنلاین زبان , زبان ژاپنی, نویسنده : nirvana thenirvana بازدید : 195 تاريخ : سه شنبه 26 اسفند 1399 ساعت: 17:15

 

 

در دنیای دیجیتال امروز که بسیاری از کارهای‌ما با کمک تکنولوژی انجام می‌شود نیاز به تلفن‌های همراه هوشمند بیشتر از هر زمان دیگری حس می‌شود. این گجت‌های کوچک هوشمندی بسیاری کارآمد و هستند و هر روز کمپانی‌ها ویژگی‌های تازه‌ای به آن‌ها اضافه می‌کنند که پیشرفته‌تر از روز قبل می‌شوند. به تبع این پیشرفت قیمت گوشی‌های موبایل نیز بیشتر شده و برای خرید یک مدل معمولی از آن‌ها باید پول زیادی پرداخت کرد.

قیمت بالای گوشی‌های موبایل بسیاری از افراد را دچار طمع سرقت گوشی‌های موبایل کرده است. 

 

شاید امروزه بیش از هر زمان دیگری نیاز به تلفن همراه حس می‌شود، وسایل کوچک اما هوشمندی که بسیاری از کارهای مان با کمک‌شان انجام‌ می‌شود.

گوشی‌های همراه هوشمند هر روز پیشرفته‌تر از روزهای قبل به بازار می‌آیند و برای ما جذاب‌تر و کاربردی‌تر می‌شوند، اما به تبع این پیشرفت قیمت آن‌ها نیز روز به روز بیشتر می‌شود و شاید بسیاری از افراد توانایی خریدشان را به سختی و با پس انداز چند ماهه داشته باشند. تعداد زیادی سارق و افراد سودجو نیز در کمین‌اند تا با دزدیدن این وسایل کوچک گران قیمت به پول زیادی برسند.

در به سرقت رفتن گوشی موبایل، علاوه بر شخص سارق، صاحب گوشی نیز نقش زیادی دارد. بسیاری از سارقان اعتراف کرده اند که بی‌توجهی و سهل انگاری افراد بوده که  فرصت مناسب را برای دزدیدن گوشی‌شان فراهم آورده است. به گفته بسیاری از مالباختگان نیز سارقان تنها زمانی موفق به ربودن گوشی‌شان کردند که کاملا نسبت به تلفن همراه خود بی توجه بودند. بنابراین به گفته پلیس، سارقان سه مولفه را برای سرقت گوشی همراه بکار می‌برند: سرعت، فرصت و سهولت سرقت. اگر مولفه دوم و سوم وجود نداشته باشد، افراد می‌توانند از دست سارقان گوشی در امان بمانند و از تلفن همراه خود محافظت کنند. در ادامه به توضیح برخی از راهکارهایی که موجب امنیت بیشتر گوشی موبایل شما می‌شود و دست سارقان را از دزدی کوتاه می‌کند می‌پردازیم.

 

 

 

 

راهکارهایی برای پیشگیری از ربوده شدن گوشی موبایل

 

 

1.      انجام اقدامات امنیتی در صورت بی‌حرکت بودن ماشین

هنگامی که در ترافیک منتظر نشسته‌ و یا خودروی خود را در جایی پارک کرده‌اید، توصیه می‌شود با قفل نمودن درها و پایین ندادن شیشه‌های ماشین، گوشی خود را از شر سارقان در امان نگه دارید. این افراد در این مواقع با سرعت از کنار ماشین شما رد شده و چنانچه شیشه ماشین پایین باشد، در صورت در دسترس بودن گوشی آن را می‌ربایند. اگر از هولدر ماشین برای گوشی استفاده می‌کنید، آن را طوری نصب کنید که دسترسی به آن از بیرون دشوار باشد.

 

2.                  پرهیز از کار کردن با گوشی در خیابان

به دست گرفتن گوشی موبایل در خیابان برای تماس تلفنی، پیدا کردن آدرس، ارسال پیامک و ... بهترین فرصت برای افراد فرصت طلب است تا هنگامی که شما مشغول هستید و به اطرافتان توجهی ندارید، گوشی‌تان را بدزدند. بنابراین توصیه می‌شود حدالامکان از به دست گرفتن تلفن همراه خود در خیابان و سایر مکان‌های عمومی خودداری کنید. برای برقراری تماس‌های ضروری نیز می‌توانید از هندزفری‌های بی‌سیم که با بلوتوث کار می‌کنند استفاده کنید.

 

3.      استفاده از گیره‌های حلقه‌ای

این گیره‌ها به قاب گوشی در قسمت بدنه پشتی وصل می‌شوند. هنگامی که از گوشی خود در خیابان استفاده می‌کنید، استفاده از گیره‌های حلقه‌ای باعث می‌شود گوشی به راحتی از دستان شما جدا نگردد.

4.      انتخاب رمز عبور برای گوشی و پین سیم کارت

اگر برای گوشی خود یک رمز عبور انتخاب کنید، پس از سرقت دسترسی به اطلاعات آن برای سارق دشوارتر می‌شود. همچنین با فعال سازی پین سیم کارت، پس از هر بار خاموش و روشن شدن دستگاه، فرد نیاز به وارد کردن پین یا همان رمز دارد. مزیت پین سیم کارت این است که بدون وارد کردن آن فرد نمی‌تواند گوشی شما را بوت کند.

5.      فعال سازی کد IMEI

کد IMEI برای هر گوشی منحصر به فرد است. این شناسه 15 رقمی بر روی جعبه دستگاه و پشت باتری آن درج شده است. بنابراین حتما جعبه گوشی موبایل خود را در دسترس خود قرار دهید. با استفاده از این کد می‌توانید گوشی خود را پس از به سرقت رفتن آن ردیابی و یا غیرفعال کنید.

منبع: وبلاگ رندباز

 

 

 

interesting things...
ما را در سایت interesting things دنبال می کنید

برچسب : گوشی تلفن همراه,گوشی موبایل,موبایل,تلفن همراه,رندباز,گوشی هوشمند,گوشی اپل, نویسنده : nirvana thenirvana بازدید : 199 تاريخ : دوشنبه 25 اسفند 1399 ساعت: 17:52